Ο Λορέν Μορόν δεν ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης του Άρη στο σημερινό (27/1, 20.00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, για την 20η αγωνιστική της Super League.
Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Ισπανό φορ, προκειμένου να πάρει ανάσες – ο Σαμόρα θα πάρει τη θέση του-, ενώ έκανε και εφτά ακόμα αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον προημιτελικό Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.
Σαρωτικές αλλαγές από τον προπονητή του Αρη.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Βερστράτε και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Φετφατζίδης πίσω από τον Σαμόρα, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις