Σε μία μεταγραφική κίνηση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον προχώρησε η Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκάμπριελ Μοσκάρδο, τον 18χρονο μέσο που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Κορίνθιανς.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, πριν καταλήξει στους πρωταθλητές Γαλλίας.
Το κόστος της μεταγραφής του Μοσκάρδο θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ προβλέπονται στην συμφωνία και 2 εκ. ευρώ ως μπόνους. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μέσος θα παραμείνει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην Κορίνθιανς όπου ξεκίνησε την καριέρα του, με την οποία την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ.
Ο Μοσκάρδο είναι διεθνής με την εθνική ομάδα κάτω των 23 της Βραζιλίας με την οποία είχε παίξει 1 φορά. Το συμβόλαιό του με την Παρί θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028.
Μια σπουδαία μεταγραφή για τη γαλλική ομάδα, που επενδύει στο μέλλον με την προσθήκη του 18χρονου Λατινοαμερικάνου άσου.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Paris Saint-Germain is delighted to announce the signing of 18-year-old Brazilian midfielder Gabriel Moscardo, who joins the capital club until 2028 and will immediately be loaned back to SC Corinthians until the end of the season.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.