Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή δεδομένων με Κιλιάν Εμπαπέ: «Παράλογες οι απαιτήσεις του από τη Ρεάλ»

Ανατροπή δεδομένων με Κιλιάν Εμπαπέ: «Παράλογες οι απαιτήσεις του από τη Ρεάλ»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, οι υπερβολικές απαιτήσεις του Κιλιάν Εμπαπέ είναι ικανές να χαλάσουν τη μεταγραφή του Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, με ελεύθερη μετακίνηση καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αλλά ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κάνει τα πάντα για να κρατήσει στο Παρίσι τον Γάλλο σούπερ σταρ, ενώ οι απαιτήσεις του προκαλούν πονοκέφαλο στον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ. Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Παρί πήρε την έγκριση από τον Εμίρη του Κατάρ, ιδιοκτήτη της ομάδας του Παρισιού, και προσφέρει στον Μπαπέ νέο 10ετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ, αλλά ο 25χρονος σταρ έχει αποφασίσει να φύγει.

Ο διάσημος επιθετικός θα ανακοινώσει την απόφαση του για το μέλλον έως τις 14 Φεβρουαρίου.

Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σοσιεδάδ για τους «16» του Champions League κι ο Εμπαπέ, θέλει να έχει ξεκαθαρίσει και προς τους φίλους των πρωταθλητών Γαλλίας, το αν θα παραμείνει στο σύλλογο ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ή θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος για κάποια άλλη, μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» ο Πέρεθ ζητά γραπτές εγγυήσεις από τον διεθνή άσο πως θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, για να μην απογοητευτεί ξανά, όπως τα τελευταία χρόνια που προσπαθεί να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι εγγυήσεις, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Μπερναμπέου».

Οι σχετικές πληροφορίες αποκαλύπτουν πως ο Εμπαπέ ζητά ετήσιες αποδοχές στα 70 εκατ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ απαιτεί και 125 εκατ. ευρώ (!) ως μπόνους υπογραφής. Από την πλευρά της η Ρεάλ τού προσφέρει 35 εκατ. το χρόνο και 50 εκατ. ως μπόνους για να βάλει την υπογραφή του. Οι απαιτήσεις αυτές έχουν ενοχλήσει τον Πέρεθ, ο οποίος σκέφτεται ν’ αποσύρει το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024