Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης παρατάσσει τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ στην αποψινή αναμέτρηση (21:00), με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ντραγκόφσκι η 11άδα του Παναθηναϊκού
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός ξεκινάει το Τριφύλλι με 4-3-3, έχοντας τον Ντραγκόφσκι μπροστά από την εστία και τους Κώτσιρα, Ακαϊντίν, Ούγκο και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας. Οι Αράο, Βιλένα και Τζούριτσιτς θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Μαντσίνι-Αϊτόρ στα άκρα και τον Μπακασέτα στην κορυφή της επίθεσης.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.