Έτοιμος να ολοκληρώσει δύο σημαντικές μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός, αφού πριν από λίγο έφτασαν στην Αθήνα οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν στην Ελλάδα για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να ενισχύει τη μεσαία του γραμμή και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει πλέον στα χέρια του δύο ακόμα σημαντικές λύσεις.
Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Αντρέ Όρτα με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν κατέγραψε 25 συμμετοχές, έχοντας με δύο γκολ και δύο ασίστ. Επίσης έχει παίξει στην Μπενφίκα, ενώ έχει δοκιμαστεί και στο MLS με την ομάδα του Λος Άντζελες.
Ο Αντρέ Όρτα
Όσον αφορά τον Τσικίνιο, έρχεται με κανονική μεταγραφή ως το καλοκαίρι του 2027. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και πέρα για το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός πίεσε την Μπνεφίκα, στην οποία άνηκε ο παίκτες και κατάφερε να τον πάρει από τώρα.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 16 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει καταγράψει 125 με απολογισμό εννέα γκολ και έντεκα ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ήθελε πολύ, διότι έχουν συνεργαστεί 6 μήνες στην Μπράγκα τη σεζόν 2021-22, όπου είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Τσικίνιο
Ο Αντρέ Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά».
Ο Τσικίνιο από την άλλη, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»,
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Για δεύτερη φορά στην ιστορία του, ο Λεβαδειακός προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Κηφισιάς.
LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΟΦΗ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Οι αρχχικές 11άδες των Μάρκο Νίκολιτς και Χρήστου Κόντη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ στην OPAP Arena.