Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Με Ελίασον κόντρα στον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Με Ελίασον κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Νίκλας Ελίασον προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο – Εκτίει με την ομάδα του Περιστερίου ο Σιμάνσκι.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League ολοκληρώνει η ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/1) ο Αλμέιδα είδε με ικανοποίηση τους Νίκλας Ελίασον και Ντάμιαν Σιμάνσκι να λαμβάνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της Ένωσης.

Έτσι ο Σουηδός άσος τέθηκε στην διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού της ΑΕΚ για το παιχνίδι τους Περιστεριώτες, από το οποίο όμως θα απουσιάσει ο Πολωνός μέσος, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που έχει λόγω καρτών.

Από την άλλη εκτός παραμένουν οι Λιβάι Γκαρσία και Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Τέλος, στις προπονήσεις ενσωματώθηκε ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος είχε χάσει την ρεβάνς με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης».

Ντέμης: «Είμαι ΑΕΚ και Λίβερπουλ»

Με το ποδόσφαιρο που παίζει στην Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ παρομοίασε αυτό του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Προπονητής δεν ήθελα ποτέ να γίνω, αλλά κοίτα πόσο τυχερός είμαι τώρα. Είμαι ΑΕΚ και Λίβερπουλ. Κλοπ και Αλμέιδα. Τυχαίνει οι δύο ομάδες που υποστηρίζω να έχουν προπονητές που μου αρέσουν πάρα πολύ. Το κλίμα που βγάζουν ομάδες, η νοοτροπία τους, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζουν. Το ποδόσφαιρο του Κλοπ, αυτό μου αρέσει», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης, πριν βάλει στην κουβέντα και τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. «Το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα μοιάζει με του Κλοπ. Έχουν χαρά οι ποδοσφαιριστές, παίζουν επιθετικά. Μου αρέσει ο Αλμέιδα που παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του ο 100%, το βλέπουμε στο γήπεδο αυτό. Υπάρχει ένα τρομερό κλίμα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Λίβερπουλ».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα πανομοιότυπα μοντέλα παιχνδιού και το γρήγορο στιλ ποδοσφαίρου της Premier League θα ταίριαζαν στον τεχνικό της Ένωσης: «Δεν συγκρίνω, γιατί φυσικά ο Κλοπ έχει μεγαλύτερη καριέρα. Θεωρώ ο Αλμέιδα θα έπιανε στην Αγγλία, του ταιριάζει. Θα απαντούσα Κλοπ και μερικά στοιχεία του Αλμέιδα θα έπαιρνα, όσον αφορά το οικογενειακό κλίμα και όλο αυτό που έχει φτιάξει στην ΑΕΚ, μου αρέσει πάρα πολύ».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024