Ο Ισπανός τερματοφύλακας θέλει να αγωνιστεί και στο κυριακάτικο (21/1) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να αισθάνεται στη μέση
Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν το πρόσωπο του αγώνα Κυπέλλου του Άρη με την ΑΕΚ και ο πρωταγωνιστής στη διαδικασία των πέναλτι, χαρίζοντας στην ομάδα του την σπουδαία πρόκριση.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε, μάλιστα, χωρίς να έχει ξεπεράσει, πλήρως, τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση.
Μεγάλη προσπάθεια να παίξει
Κάτι που καθιστά αμφίβολη και τη συμμετοχή του στον κυριακάτικο (21/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Κουέστα δεν θέλει να χάσει ούτε το συγκεκριμένο ματς, και θα προσπαθήσει να «σφίξει» τα δόντια.
Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε ο Χουτεσιώτης αναμένεται να πάρει τη θέση του κάτω από την εστία. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ζουλ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Καμερουνέζος μέσος ανεβάζει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο εκτός έδρας ματς (27/1) με την Κηφισιά.
Η Μύκονος Betsson ήταν ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο δεύτερο (76-90) και προκρίθηκε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά των play offs της Stoiximan GBL
LIVE: ΟΦΗ – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Βόλος για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Άρης – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Λεβαδειακός για την 6η αγωνιστική των play offs 5-8 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.