Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Νοκ άουτ με Ολυμπιακό και Κηφισιά ο Μπράμπετς

Άρης: Νοκ άουτ με Ολυμπιακό και Κηφισιά ο Μπράμπετς

Ο Τσέχος αμυντικός υπέστη θλάση στον θώρακα και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του, ενώ θα χάσει τα δυο επόμενα παιχνίδια.

Άτυχος στάθηκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που τραυματίστηκε στο χθεσινό (17/1) ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στον θώρακα.

Ο Τσέχος αμυντικός των κίτρινων θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί σε μια εβδομάδα, ενώ θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (21/1) και ΑΕΚ (27/1).

Αντίθετα, ο Φραν Βέλεθ ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ προπονήθηκε κανονικά, ο Λούκας Ρουπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό.

Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος έγινε αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ., υπέστη κάκωση θώρακα και σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/01, 20:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Sports in

Τουλάχιστον 78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η πολιτεία που έχει πληγεί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία είναι «εμπόλεμη ζώνη», «πρόκειται για σενάριο πολέμου και θα χρειαστούμε μεταπολεμικά μέτρα», τονίζει ο κυβερνήτης της Εντουάρντου Λάιτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024