Ο Φερνάντο Σάντος έπειτα από 14 χρόνια επιστρέφει σε πάγκο συλλόγου, συγκεκριμένα της Μπεσίκτας.
Η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ο ΠΑΟΚ, ενώ από τότε έγινε προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, της Πορτογαλίας, με την οποία κατέκτησε Euro και της Πολωνίας.
Πόσα χρήματα θα πάρει ο Σάντος
Πλέον επέστρεψε στους πάγκους συλλόγων και οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο 69χρονος προπονητής συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1.5 έτους με καθαρές αποδοχές που φτάνουν στα 3 εκατ. ευρώ. Μάλιστα μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, ο συνολικός μισθός του εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μπεσίκτας είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, 18 μακρία από την κορυφή που σθγκατοικούν Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Άπελντοορν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την αναμέτρηση Άπελντοορν – Ολυμπιακός για τη ρεβάνς των «32» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τους Γιαμπουσέλε και Χέις Ντέιβις.
Ραντεβού με την ΑΕΚ έκλεισε ο ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στο Παγκρήτιο. Από το 40′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι οι Αρκάδες.