Ημέρα Φατίχ Τερίμ ήταν η σημερινή στον Παναθηναϊκό καθώς ο Τούρκος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα και έπιασε αμέσως δουλειά.
Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, με τον 70χρονο προπονητή να πηγαίνει το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο και αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, είχε την γνωριμία με τους νέους του παίκτες.
Στη συνέχεια… σήκωσε μανίκια και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στην οποία δεν συμμετείχαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς που έκαναν ατομικό αλλά και οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον που έκαναν θεραπεία.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί