Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν το πρωί της Κυριακής σε ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας γιορτής στην πόλη Σαλβατιέρα της πολιτείας Γκουαναχουάτο, στο κεντρικό Μεξικό, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Masacre en #Salvatierra grupo armado dispara contra asistentes, 11 sin vida y 12 más heridos. #Guanajuato
Esta madrugada reportan que un grupo fuertemente armado ingreso en la posada en la Ex Hacienda de San José del Carmen, donde dispararon en repetidas ocasiones.
«Έως τώρα, 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους», δήλωσε σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X η εισαγγελία του Γκουαναχουάτο, μια από τις πιο βίαιες Πολιτείες του Μεξικού λόγω της παρουσίας εγκληματικών συμμοριών.
Την ίδια ώρα άλλοι 11 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
BREAKING: Gunmen open fire at party in Salvatierra, Mexico, killing 11 people and injuring 12, officials say
Σύμφωνα με τις τοπικές δημοτικές αρχές, συνολικά 23 άτομα υπήρξαν θύματα της ένοπλης επίθεσης, από αυτούς συνολικά 12 άνθρωποι έπεσαν νεκροί και οι υπόλοιποι 11 τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία γειτονικών δήμων.
Πυρπόλησε τέσσερα οχήματα προτού αποδράσει
Σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων, ο ένοπλος δράστης εισέβαλε στο κέντρο όπου διεξαγόταν η γιορτή και ξεκίνησε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, έχοντας πυρπολήσει δύο οχήματα και δύο μοτοσυκλέτες.
Η Εισαγγελία της πολιτείας του Γκουαναχουάτο εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στη Σαλβατιέρα. Ήδη διεξάγονται οι σχετικές έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων.
Σφαγή σε κουρείο της ίδια κοινότητας, τέσσερις νεκροί
Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι στον Δήμο Σαλαμάνκα, της ίδιας κοινότητας, καταγράφηκε άλλη μια σφαγή σε τοπικό κουρείο, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας