Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς για την Μίλαν η οποία επικράτησε με το άνετο 3-0 εντός έδρας επί της Μόντσα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική της Serie A.
Έτσι οι ροσονέρι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα και από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αταλάντα με 3-2.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ξέφυγε στο +5 από την 4η Νάπολι.
Μία ατομική ενέργεια του Ρέιντερς ήταν αρκετή για να μπορέσει η Μίλαν να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Μόντσα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον νεαρό Σίμιτς στο 41′ να κάνει το 2-0 για την Μίλαν στο ντεμπούτο του με την φανέλα της πρώτης ομάδας. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 76′ ο Οκαφόρ.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στην Ολλανδία την Ντιναμό Άπελντοορν (20:30) με στόχο την πρόκριση στους «16» του CEV CUP, οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται δύο νικηφόρα σετ.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στις ΗΠΑ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του United Cup, παρότι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη πάλεψαν κόντρα σε Χάρισον και Γκοφ.
Μετά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και τις ελληνικές ομάδες, έχοντας την… αβάντα τις Τουρκάλας δημοσιογράφου. Ντενίζ Ακσόι