Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Μάρκο Σίλβα με τη διαιτησία στο Νιούκαστλ-Φούλαμ - Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Έξαλλος ο Μάρκο Σίλβα με τη διαιτησία στο Νιούκαστλ-Φούλαμ – Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Τα σφυρίγματα του διαιτητή προκάλεσαν την «έκρηξη» του Μάρκο Σίλβα – Αντιμέτωπος με τιμωρία ο Πορτογάλος προπονητής.

Η Φούλαμ θέλει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη χθεσινή βαριά ήττα με 3-0 από τη Νιουκάστλ για την 17η αγωνιστική της Premier League. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 220 λεπτό λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Χιμένεθ. Μια αποβολή που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν εξοργισμένος με τον ρέφερι του παιχνιδιού και στις δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία.

Παράλληλα, τόνισε πως σε κάθε κατοχή της Νιουκάστλ σφυριζόταν κι ένα φάουλ, από έναν διαιτητή που δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία για να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Πλέον, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κινδυνεύει με βαριά ποινή από τη διοργανώτρια αρχή λόγω των σχολίων που έκανε για τις διαιτητές αποφάσεις.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα απογοητευτικό απόγευμα. Ήταν πιθανότατα το ήσυχο ματς που χρειαζόταν η Νιούκαστλ μετά από έναν αγώνα Champions League. Δεν φταίμε εμείς για αυτό.

Πριν από την κόκκινη κάρτα υπήρχε ξεκάθαρη αγκωνιά από τον Λασέλς. Ήξερε ότι ο Χιμένες ήταν εκεί και είχε παρατεταμένο τον αγκώνα του. Μέχρι το 21ο λεπτό ο διαιτητής δεν μας έδωσε ούτε ένα φάουλ. Για τη Νιούκαστλ κάθε φάση ήταν φάουλ.

Σε αυτά τα παιχνίδια ο διαιτητής πρέπει να έχει την ικανότητα να αντέξει την πίεση του κοινού. Η Premier League πρέπει να ορίζει διαιτητές με εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν την πίεση. Αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα διαιτητή που δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστή αυτή την πίεση».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024