Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για το μέλλον του Εμπαπέ: «Τον θέλουμε στη Σαουδική Αραβία» (pic)

Νέα σενάρια για το μέλλον του Εμπαπέ: «Τον θέλουμε στη Σαουδική Αραβία» (pic)

Ο διευθυντής της Saudi Pro League κάλεσε τον Γάλλο σούπερ σταρ να αφήσει την Ευρώπη και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ είχε σταματήσει για μερικούς μήνες, αλλά με τον Ιανουάριο να πλησιάζει προφανώς το θέμα του Γάλλου σούπερσταρ βγαίνει για ακόμη μία φορά στην επιφάνεια.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεσμεύεται με την ομάδα του μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και τον Γενάρη είναι ελεύθερος να συζητήσει για το μέλλον του.

Βεβαίως, φαβορί για την απόκτησή του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και παρ’ ότι υπήρχαν δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τη Λίβερπουλ κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Η «Βασίλισσα» δεν θα προχωρήσει σε άλλες προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα και φαίνεται πως αποταμιεύει για τον κάνει δικό της. Ωστόσο, ο διευθυντής της Saudi Pro League, Μίκαελ Εμενάλο, επιβεβαίωσε πως η Σαουδική Αραβία είναι κι αυτή στον κόλπο να τον εντάξει στο πρωτάθλημά της. Μάλιστα ο ίδιος παραδέχθηκε πως θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στην χώρα τους λέγοντας πως:

«Με τον Εμπαπέ, η συζήτηση είναι ανοιχτή, αλλά δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει. Η θέση μας είναι πολύ ξεκάθαρη: όλοι οι παίκτες αυτού του τύπου ξέρουν πού βρισκόμαστε. Αν υπάρχει δυνατότητα ή ενδιαφέρον για τον Εμπαπέ να αποτελέσει μέρος αυτού που χτίζουμε, σήμερα ή στο μέλλον, δεν μπορούμε να απορρίψουμε αυτό το ενδεχόμενο. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024