Τα μετρά κατά της οπαδικής βίας τα οποία οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν λίγες ημέρες έχουν προκαλέσει την εύλογη οργή των φιλάθλων όλων των ελληνικών ομάδων.
Εξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, τα «έχωσαν» στην Κυβέρνηση
Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά τα «έχωσαν» ουκ ολίγες φορές στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα της Supelreague για τους επόμενους δύο μήνες.
Τα συνθήματα
«Μητσοτάκη γ@@@@», «να καεί η π@@@@ η Βουλή», ήταν μερικά από τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.