Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Τσάβι μία ημέρα πριν το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» για την 17η αγωνιστική της La Liga προχώρησε σε δηλώσεις που αφορούν το μέλλον του. Ο Ισπανός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι το 2025 με οψιόν για ακόμη μία σεζόν.
Ωστόσο, η διοίκηση των Καταλανών βρίσκεται σε σκέψεις για το εάν θα επεκτείνει για περισσότερα χρόνια τη συνεργασία της με τον νεαρό προπονητή. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Τσάβι, πάντως, αναφέρθηκε στο μέλλον του στον ισπανικό σύλλογο και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα σε Ισπανία και Ευρώπη.
Ξεκάθαρος ο Ισπανός τεχνικός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Αναλυτικά είπε ο Τσάβι: «Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Είμαι μια χαρά, πολύ ενθουσιασμένος σκεπτόμενος ότι μπορούμε να έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Πιστεύω περισσότερο από ποτέ στο πρότζεκτ και στους παίκτες. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο, με τον Ντέκο, με τον Γιούστε».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🔵🔴 Xavi on his future: “I’m NOT thinking about resigning. I’m fine, very excited thinking that we can have a great season”.
“I believe more than ever in the project and the players. I have a great relationship with the president, with Deco, with Yuste”. pic.twitter.com/7lDKoNA3Z8
Η Μπράγκα ανέτρεψε το 2-0 της Ουγγαρίας και επικρατώντας στην Πορτογαλία της Φερεντσβάρος με 4-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League όπου περιμένει τον νικητή από το Μπέτις- Παναθηναϊκός.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8 HD.
Η Oaktree φαίνεται να προηγείται της RedBird χάρη στην ισχυρή χρηματοδοτική της δύναμη – Ερωτήματα για το κόστος και τις σχέσεις με τη Euroleague. Τα δεδομένα για Ίντερ και Μίλαν.
Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τσέλιε, ο Μάρκο Νίκολιτς τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι σοβαρή παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τσέλιε.