Ολυμπιακός: Να διευρύνει το σερί κόντρα στη Βαλένθια
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/12, 21:15) τη Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ.
Να διευρύνει το θετικό του ρεκόρ στη Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βαλένθια απόωε (15/12, 21:15) για τη 14η αγωνιστική, στο ΣΕΦ.
Οι Πειραιώτες, μετά την επικράτηση (77-69) επί της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική, «ανέβηκαν» στο 7-6, ενώ το ίδιο ρεκόρ έχουν και οι «νυχτερίδες».
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για να «μεγαλώσει» το σερί του στη Euroleague
Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει αφού στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Ισπανούς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το θέμα είναι πως θα διαχειριστεί το πλήρες ρόστερ που διαθέτει πλέον, καθώς θα πρέπει να μείνουν κάποιοι εκτός 12αδας.
Η ώρα του Πετρούσεφ
Κανονικά υπολογίζεται για απόψε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο μοναδικός που δεν θα είναι διαθέσιμος είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην έναρξη του δεύτερου γύρου.
Η Βαλένθια έρχεται στο ΣΕΦ με σημαντικές απουσίες. Οι Σέμι Οτζελέγε, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγι και Τζάρεντ Χάρπερ είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή. Την ιδια ώρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρτιν Χέρμανσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442