Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρμάνι Μιλάνο: Χωρίς Μίροτιτς και Λο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Αρμάνι Μιλάνο: Χωρίς Μίροτιτς και Λο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Οι Νίκολα Μίροτιτς και Μαόντο Λο θα χρειαστεί να μείνουν για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και θα χάσουν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι μέτριες προς κακές εμφανίσεις της Αρμάνι Μιλάνο έχουν… βυθίσει τους Ιταλούς στις τελευταίες θέσεις της Euroleague και συγκεκριμένα στην 15η με ρεκόρ 4-9.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, μάλιστα θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο ακόμη μεγάλα προβλήματα, που αφορούν δύο σημαντικούς παίκτες του.

Συγκεκριμένα, οι Νίκολα Μίροτιτς και Μάοντο Λο αποκόμισαν τραυματισμούς και θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αρχικά, η κατάσταση του Ισπανού φόργουορντ θα επανεκτιμηθεί και ύστερα θα υπάρξει σχετική απόφαση. Από την άλλη ο Γερμανός γκαρντ τραυματίστηκε στον προσαγωγό στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Με αυτά ως δεδομένα οι δύο τους θα χάσουν τους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες, καθώς η Αρμάνι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 22/12 για την 16η αγωνιστική της Euroleague και τον Ολυμπιακό στις 2/1 για την 18η.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια στη φετινή Euroleague, έχοντας μέσο όρο 17.6 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 19.6 στο ranking. Ο Μαόντο Λο από την άλλη, σε 10 αναμετρήσεις στη φετινή διοργάνωση έχει μέσο όρο 9.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 10.7 στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024