Νέο πρόβλημα τραυματισμού στην Τότεναμ καθώς ο Χέουνγκ Μιν Σον τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να περιμένει με αγωνία τις εξετάσεις του αρχηγού του.
Ο Νοτιοκορεάτης δέχτηκε ένα χτύπημα με το γόνατο στην πλάτη και αποχώρησε πρόωρα από την αναμέτρηση.
Μάλιστα, την ώρα που οι γιατροί της ομάδας του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο Σον έκλαιγε από τους πόνους που είχε στη σπονδυλική στήλη.
Πλέον ο Ποστέκογλου και το τεχνικό τιμ της Τότεναμ, περιμένουν τις εξετάσεις ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο.
Θυμίζουμε πως, το πρόβλημα του Σον έρχεται να προστεθεί σε αυτά των Τζέιμς Μάντισον και ο Μίκι Φαν ντε Φεν, που βρίσκονται στα «πιτς», έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι με την Τσέλσι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.