Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέο πλήγμα για την Τότεναμ

Νέο πλήγμα για την Τότεναμ

Η Τότεναμ αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ, αφού θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες.

Η Τότεναμ αναμένει ότι ο Ουρουγουανός μέσος Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, δήλωσε σήμερα (1/12) ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο 26χρονος, ο οποίος μόλις πρόσφατα επέστρεψε από απουσία εννέα μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ήττας (2-1) στην Premier League από την Άστον Βίλα την περασμένη Κυριακή.

Εκτός και ο Μπεντανκούρ για την Τότεναμ

Τα σπιρούνια μετά το «εκρηκτικό» ξεκίνημα στην Premier League έχουν «χτυπηθεί» από τραυματισμούς και ουσιαστικά κόντρα στην Άστον Βίλα πριν μια βδομάδα αγωνίστηκε χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές η ομάδα του Ποστέκογλου.

Η αποκάλυψη του Ποστέκογλου

«Πιθανότατα θα χάσει αρκετό χρόνο», είπε ο Ποστέκογλου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. «Πιθανώς να περάσουν δύο μήνες για να επιστρέψει, κάτι που είναι απογοητευτικό για τον ίδιο, γιατί όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να επιστρέψει».

Ο Μπεντακούρ ξεκίνησε για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο όταν τραυματίστηκε.

«Έκανε τα πάντα σωστά, είχε ένα καλό διεθνές διάλειμμα όπου επέστρεψε παίζοντας για τη χώρα του, απλά τστεναχωριέσαι, λόγω του ατόμου που είναι και των όσων πέρασε», είπε στους δημοσιογράφους ο Ποστέκογλου.

«Είναι ακόμα τόσο θετικός τύπος. Τον συνάντησα χθες και είναι και πάλι αποφασισμένος να συνεχίσει και να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024