Μπακς – Νικς 146-122: Μαγικός Αντετοκούνμπο έστειλε τα «ελάφια» στο Final Four του Λας Βέγκας
Με το δίδυμο Αντετοκούνμπο – Λίλαρντ να κάνει πράγματα και θαύματα Μπακς ισοπέδωσαν τους Νικς (146-122) και προκρίθηκαν στο Final Four του In-Season Tournament.
Με το δίδυμο Αντετοκούνμπο – Λίλαρντ να κάνει όργια οι Μπακς έκαναν περίπατο κόντρα στους Νικς και με 146-122 έφυγαν για το Final Four του In-Season Tournament του NBA στο Λας Βέγκας.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/12) τους Πέισερς με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Εξαιρετικό βράδυ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με 35 πόντους, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα με τον «Greek Freak» να έχει άξιο συμπαραστάτη του τον Ντέιμαν Λίλαρντ ο οποίος σταμάτησε στους 28 πόντους με 5/7 τρίποντα και 7/8 βολές.
Από την πλευρά των ηττημένων ο Τζούλιους Ραντλ ήταν ο κορυφαίος ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 41 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να ακολουθεί με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.