Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή αυτοκριτική από τον Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς – Αυτά είπε ο Γιάννης (vid)

Σκληρή αυτοκριτική από τον Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς – Αυτά είπε ο Γιάννης (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μεγάλη προσπάθεια με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ και μιλώντας μετά το παιχνίδι, έκανε σκληρή αυτοκριτική.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από τους Σικάγο Μπουλς, καθώς ηττήθηκαν με 120-113 στην παράταση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μεγάλη προσπάθεια με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ και μιλώντας μετά το παιχνίδι, έκανε σκληρή αυτοκριτική για όσα συνέβησαν στο ματς με τους «ταύρους», αλλά και για την εμφάνιση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο τέλος της ημέρας αν κοιτάξεις ολόκληρο το παιχνίδι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που παίξαμε σκληρά και ήμασταν ικανοί να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν έπρεπε να είμαστε σε αυτή την κατάσταση.

Πιστεύω ότι δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάποιες φορές το μπάσκετ φροντίζει για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το Σικάγο έπαιξε πιο σκληρά από μας, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από εμάς, εκτέλεσε καλύτερα από εμάς, αμύνηθηκαν καλύτερα από εμάς, οπότε ξεκάθαρα άξιζαν το παιχνίδι περισσότερο από εμάς.

Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε πολύ σκληρά και βάζουμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε. Και υπάρχουν φορές που τα κάνεις όλα αυτά και δεν κερδίζεις το παιχνίδι. Σήμερα δε νομίζω πως βάλαμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε». Κάποιες φορές όταν παίζεις με το παιχνίδι χάνεις».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024