Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Σπανούλης για την κλήρωση της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τον Αντετοκούνμπο

Τι είπε ο Σπανούλης για την κλήρωση της Εθνικής στο Προολυμπιακό και τον Αντετοκούνμπο

Ο Σπανούλης μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βοηθήσει τη γαλανόλευκη.

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ελλάδας, σχολιάζοντας και την κλήρωση της Εθνικής, στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό.

Αισιόδοξος ο προπονητής της Εθνικής ότι ο Γιάννης θα βοηθήσει τη γαλανόλευκη.

«Το σημαντικό είναι πως ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο, να είναι μια γιορτή», ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου είπε πόσο αγαπάει την Εθνική Ομάδα. Θέλουμε να κυλήσει η χρονιά με υγεία».

Όσα είπε ο Σπανούλης:

Για την ήττα στο ΣΕΦ: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για εξαιρετικό παιχνίδι σε ήττες. Όμως, ξέραμε απέναντι σε ποιον παίζαμε. Παλέψαμε, είμαστε σε ανοδική πορεία. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη και στους παίκτες μου, κατέθεσαν τη ψυχή τους».

Για την πορεία του Περιστερίου: «Θα μπορούσαμε να είμαστε στο 6-2 ή στο 3-5. Αυτό είναι το μπάσκετ. Σε βάθος χρόνο οι ομάδες που αξίζουν θα το δείξουν. Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Χάσαμε δυο ματς με διπλή παράταση και στον πόντο. Αυτός που δουλεύει σκληρά θα πάρει αυτό που αξίζει».

Για την κλήρωση του Προολυμπιακού Τουρνουά: «Δεν ήξερα με ποιους παίζουμε, είχαμε τον αγώνα. Δεν έχει σημασία με ποιους παίζουμε. Το σημαντικό είναι πως ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα γίνει στη χώρα μας. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο, να είναι μια γιορτή. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά. Μεγάλο μπράβο στην ΕΟΚ που έφερε το τουρνουά στην Ελλάδα, είναι ένα μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός. Το 2008 είχαμε ζήσει μαγικές στιγμές στην Αθήνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα, να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των ανθρώπων».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε να είναι υγιείς όλοι και να έχουν καλές χρονιές. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου είπε πόσο αγαπάει την Εθνική Ομάδα. Θέλουμε να κυλήσει η χρονιά με υγεία».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024