Η Αναντολού Έφες παρά τις πολλές απουσίες που είχε να διαχειριστεί κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Ερντέμ Τσαν μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως ήταν σκληρό, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες του, επισημαίνοντας ότι έδειξαν χαρακτήρα.
Οι δηλώσεις του Ερντέμ Τσαν:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έδειξαν χαρακτήρα. Ήταν ένα ματς χαρακτήρα, με δεδομένες όλες τις απουσίες που είχαμε, απέναντι σε μία ομάδα με τα μεγαλύτερα μπάτζετ της Euroleague που διεκδικεί το Final Four και τον τίτλο. Είχαμε πολλές απουσίες, αλλά δείξαμε απίστευτο χαρακτήρα.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου για την νοοτροπία, την προσέγγιση, τη σκληράδα τους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δώσαμε «μάχες», πήραμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είχαμε χάσει προηγούμενα παιχνίδια λόγω των ριμπάουντ.
Επίσης, νιώθω θλίψη γιατί ο Γιλμάζ έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του. Είναι ένας Τούρκος αθλητής, αναλαμβάνει ευθύνες στην Euroleague και δείχνει «μέταλλο». Είμαι περήφανος για εκείνον. Όλοι παλέψαμε ενωμένοι. Όλοι έκαναν step up και βοήθησαν.
Στο τέλος της ημέρας κάναμε μόνο μία νίκη, αλλά νιώθω πως το αποψινό είναι κάτι παραπάνω από ένα κερδισμένο παιχνίδι».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.