Πύρρειος ήταν η νίκη της Αναντολού Έφες κόντρα στην Πετκίμ Σπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ερντέμ Τσαν να επικρατεί δύσκολα στην παράταση με σκορ 101-92, λίγες μέρες πριν τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας έτσι το πέμπτο της συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα εντός των συνόρων.
Ωστόσο η νίκη αυτή αφήνει και πικρή γεύση στην ομάδα, αφού ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Ροντρίγκ Μπομπουά να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι. Ο Γάλλος κάθισε στον πάγκο με το ιατρικό τιμ να του δένει το πόδι στο ύψος του οπίσθιου μηριαίου. Θυμίζουμε πως εκτός του ματς με τους Πράσινους αναμένεται να είναι οι Κλάιμπερν, Μπράιαντ, Ζίζιτς και Πλάις.
Ο Μπομπουά είχε 27 πόντους και 6 ασίστ μέχρι τον τραυματισμό του, ο Ντάριους Τόμπσον πέτυχε 20 πόντους και ο Ερντέν Γκαζι έβαλε 13 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο Ντέιβιντ Εφινανάγι είχε 18 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-26, 35-51, 55-68, 84-84 (κ.δ.), 92-101
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.