Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oλυμπιακός Β’-Χανιά 3-0: Σημαντική νίκη των ερυθρόλευκων

Oλυμπιακός Β’-Χανιά 3-0: Σημαντική νίκη των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός Β πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στα πρωτοπόρα Χανιά με 3-0, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενώ συνέχισαν και το αήττητο σερί τους

Ο Ολυμπιακός Β πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στα Χανιά επικρατώντας με 3-0 χάρις στα δύο γκολ του Κεϊτα και του Σαπουντζή. Η ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα ήταν κυρίαρχη και κέρδισε εύκολα τους πρωτοπόρους του Νοτίου Ομίλου, οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στη σεζόν. Αντίθετα, οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, ενώ έμειναν αήττητοι για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Έτσι παρατάχτηκαν οι δύο ομάδες

Ο Άριελ Ιμπαγάσα επέλεξε τον Παπαδούδη κάτω από τα δοκάρια, οι Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης και Βρουσάι ήταν στην τετράδα της άμυνας, στα χαφ έπαιξαν οι Ανδρούτσος, Φαντιγκά και Κεϊτα, ενώ η επιθετική τριπλέτα αποτελείτο τους Μπά, Σγούρο και Αργυρίου.

Για τα Χανιά ο Γιάννης Ταουσιάνης επέλεξε η αρχική ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σιλά, Μπάτζιος, Λεμονής, Κόλα, Ντίας, Μάναλης, Μίλερ, Τσέλιος, Μπάτζιος

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Κεϊτά

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στην πρώτη τους ευκαιρία, στο 13ο λεπτό. Ο Βρουσάι σέντραρε από τα αριστερά, ο Κεϊτά έκανε το κοντρόλ μέσα στη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 34’, όταν ο Μάναλης σε τετ α τετ πλάσαρε, αλλά ο Παπαδούδης αντέδρασε εξαιρετικά.

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και εμφατική νίκη για την ομάδα του Ιμπαγάσα

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά μόλις στο 49ο λεπτό.  Ο Κεϊτά μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα των Χανίων και σε κενή εστία πλάσαρε κάνοντας το 2-0. Στο 58’ οι Κρητικοί απείλησαν ξανά με τον Μάναλη, με τον έμπειρο επιθετικό να σουτάρει υπό πίεση και τον Παπαδούδη να του αρνείται το γκολ.

Στο 69ο λεπτό ο Σαπουντζής διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ο οποίος σε τετ α τετ από τα αριστερά πλάσαρε σωστά ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τους Ερυθρόθρόλευκους.

Ενδεκάδες

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Βρουσάι, Ανδρούτσος Φατιγκά (25′ Σαμπουντζής), Κεϊτά (60′ Κεραμίδας), Μπα, Σγούρος (78′ Μαυρουδής), Αργυρίου (78′ Παπακανέλος)

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σίλα, Μπάτζιος, Λεμονής, Κόλα (46′ Ελευθεριάδης), Ντίας, Μάναλης (73′ Μπουρσέλης), Μίλερ (59′ Μανουσάκης), Τσέλιος, Μπάτζιος

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024