Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 εντός έδρας επί της Γρανάδας για την 15η αγωνιστική της La Liga, πιάνοντας έτσι ξανά στην κορυφή την Χιρόνα, η οποία λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει με σπουδαία ανατροπή επί της Βαλένθια. Σκόρερ για τους «μερένχες» ήταν οι Ντίας (26′) και Ροντρίγκο (57′).
Χωρίς να… φορτσάρει, η Ρεάλ πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στην πρώτη θέση.
Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη από την αρχή της αναμέτρησης παίρνοντας το προβάδισμα με τον Ντίας να πλασάρει εύστοχα από κοντά. Η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Ροντρίγκο να συνεχίζει στις υψηλές… πτήσεις δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 57′.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν την ομάδα του Αντσελότι, με χαρακτηριστικό να είναι πως την μια και μοναδική τελική τους προσπάθεια την κατέγραψαν στις καθυστερήσεις του ματς.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.