Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για τον Μήτρου-Λονγκ
Την πρώτη του ομαδική προπόνηση με τον Ολυμπιακό έκανε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα του Ολυμπιακού, καθώς ο νεοαποκτηθέντας γκαρντ πραγματοποίησε την πρώτη του ομαδική προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους».
Ο 30χρονος πάτησε παρκέ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για πρώτη φορά κι όπως φαίνεται από την ανάρτηση του αθλητικού διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστου Μπαφέ, μαρκάρεται από τον Μιχάλη Λούντζη.
Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague από τον δεύτερο γύρο διότι έχει ήδη αγωνιστεί με τη Ζαλγκίρις Κάουνας τη φετινή σεζόν. Ο Μήτρου-Λονγκ είχε πατήσει στη χώρα μας στις 22 Νοεμβρίου και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα στις 24/11 να επικρατεί των Λιθουανών.
Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού
Πρώτη ομαδική προπόνηση για Ναζ Μίτρου Λόνγκ… #TogetherWeFight #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/b4I5QhZpCO
— CHRISTOS BAFES (@CBafes) November 26, 2023
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442