Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 111-83 του Αμαρουσίου με «βομβαρδισμό» τριπόντων, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν σε όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ.
Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής τονίζοντας πως έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση η οποία χειρίζεται την υπόθεση, με τον ίδιο να βρίσκεται σε αναμονή.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα που επέστρεψα στο Μαρούσι. Στο γήπεδο του Σπύρος Λούης έχω περάσει απίστευτα χρόνια και έχω κάνει πολλές φιλίες. Αν και έχουν αλλάξει τα πρόσωπα στην ομάδα, πάντα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλω να βλέπω το Μαρούσι να κερδίζει.
Το Μαρούσι αμυντικά δεν είναι καλό γιατί έχει επιθετικογενείς παίκτες. Ειδικά χωρίς τον Τζούστον δεν είναι καλοί και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε με καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Για τη μεταγραφή δεν έχω να πω κάτι. Το θέμα είναι ότι όταν γίνει και αν γίνει θα ενημερωθείτε. Το χειρίζεται η διοίκηση. Έχω κάνει εισηγήσεις, ενημερώνομαι και θα δούμε».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας