Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει προλάβει να σκοράρει 14 πόντους στο ημίχρονο: Σε 16:39 συμμετοχής για την ακρίβεια. Ο Κάνααν έχει 4/4 τρίποντα και τον ακολουθεί ο άλλος σεσημασμένος, ο Άλεκ Πίτερς με 2/3. Κάτι σε 6/7 οι δύο τους όταν οι συμπαίκτες του μαζί μετρούν ως εδώ 0/5.
Ναι, συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν οι δύο τους σε μια χρονιά που βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι πίσω από την γραμμή του τρίποντου
Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 28 πόντους και ο Κάνααν έβαζε ακόμη 15 στον ερυθρόλευκο λογαριασμό: 43 από τους 88 με 8 τρίποντα (4 ο καθένας).
Τι λένε ως τώρα οι αριθμοί; Ο Άλεκ Πίτερς έχει 50% στην Euroleague (19/38) και 70% στο πρωτάθλημα (14/20). Ο Αϊζάια Κάνααν έχει 52,1 % στην Euroleague (25/48) ενώ σκοράρει με τεράστια συνέπεια έξω από το τρίποντο και στο πρωτάθλημα (17/30). Συνολικά μετρά 43/78 σε 15 παιχνίδια, άρα 55,2%.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.