Στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ θα καταθέσει στεφάνι για το Πολυτεχνείο ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο πάρκο Ελευθερίας
Στεφάνι για τιμήσει το Πολυτεχνείο θα καταθέσει αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στις 12:30, στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο πάρκο Ελευθερίας, στο κέντρο της Αθήνας.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τραγικά επίκαιρος ο αντιιμπεριαλιστικός χαρακτήρας του Πολυτεχνείου
Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν σήμερα απολύτως ζωντανά, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση για την 50ή Επέτειο της εξέγερσης.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως «ο αντιιμπεριαλιστικός χαρακτήρας της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι τραγικά επίκαιρος, τις ημέρες που γινόμαστε μάρτυρες μίας ακόμη αιματοχυσίας στη Μέση Ανατολή».
«Το Πολυτεχνείο πλανάται σαν σκιά τα τελευταία 50 χρόνια πάνω από την Ιστορία»
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η εξέγερση ήταν επίσης «ένα κίνημα διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής και μιας δικαιότερης κοινωνίας, ένα αίτημα που εκφράστηκε ξεκάθαρα μέσα από το ιστορικό σύνθημα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία».
Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας, καθώς, όπως τονίζει, «όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα του 1973 και να συσκοτίζουν τα μηνύματα της ιστορικής εξέγερσης, το Πολυτεχνείο πλανάται σαν σκιά τα τελευταία 50 χρόνια πάνω από την Ιστορία, για να θυμίζει ότι τίποτα δεν χαρίζεται στο λαό, εάν ο ίδιος δεν το διεκδικήσει».
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)

























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442