Με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση, ο Μαξ Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ του Grand Prix της Βραζιλίας, στην πίστα του Ιντερλάγκος, στο Σάο Πάολο.
Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, που έχει προ καιρού εξασφαλίσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του στη Formula 1, ολοκλήρωσε πρώτος τους 24 γύρους του μίνι αγώνα, μπροστά από τον Βρετανό Λάντο Νόρις με McLaren και τον Μεξικανό Σέρχιο Πέρες με τη δεύτερη Red Bull.
Εφαγαν τη… σκόνη του Ολλανδού για μια ακόμα φορά
Ο Φερστάπεν θα εκκινήσει από την pole position και στον αυριανό (5/11) αγώνα, στοχεύοντας στη 17η φετινή νίκη του σε 20 αγώνες.
Η βαθμολογούμενη οκτάδα στον αγώνα σπριντ, έχει ως εξής:
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.