Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4 ), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Paris Masters.
Ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο παρότι κάπου στα μέσα έχασε το μομέντουμ που είχε χτίσει, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή για να επικρατήσει και να περάσει για άλλη μια φορά στους «4» κάποιου τουρνουά.
Κυριάρχησε στο κορτ και πήρε μια άνετη νίκη ο Τσιτσιπάς
Το πρώτο σετ μας επεφύλασσε μόνο ένα μπρέικ και αυτό από τον Τσιτσιπά. Τα τρία πρώτα γκέιμ κύλησαν δίχως εκπλήξεις, όμως στο τέταρτο ο συμπατριώτης μας έφτασε στο πολυπόθητο μπρέικ. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, όμως η δουλειά είχε γίνει, με τον Έλληνα τενίστα να φτάσει στο 1-0 σετ χάρη στο 6-3.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά, αλλά με ίδια κατάληξη. Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά κάνοντας μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, ενώ μπόρεσε να προηγηθεί με 3-1. Κάπου εκεί όμως ο Κατσάνοφ βρήκε ρυθμό και με τρία σερί γκέιμ (εκ των οποίων ένα μπρέικ) έφερε τα πάνω-κάτω για το 3-4. Ο Στέφανος δεν πτοήθηκε όμως, κράτησε το σερβίς του, και έφτασε στο μπρέικ στο ένατο γκέιμ για να πάρει τη νίκη με το 6-4.
Κόντρα στον Ντιμιτρόφ
Στα ημιτελικά, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της γαλλικής διοργάνωσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Βούλγαρος στο παιχνίδι που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα, μετά από μια μεγάλη μάχη, απέκλεισε με 2-1 σετ τον Χούμπερτ Χουρκάτς.
Μια ακόμα καλή εμφάνιση από τον Βούλγαρο στη φετινή σεζόν. Ενας εξαιρετικός τενίστας, που αναμένεται να δυσκολέψει πολύ τον συμπατριώτη μας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.