Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (2-0) για τη φάση των «16» του Paris Masters και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (2-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters.

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Στέφανο στη Γαλλία, αφού πριν από λίγες ώρες είχε επικρατήσει στα δύο σετ και του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζβέρεφ και θα παίξει αντίπαλος με τον Χατσάνοφ

Ο Έλληνας τενίστας έκανε τα εύκολα… δύσκολα στο πρώτο σετ, αφού προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, όμως δέχτηκε μπρέικ, αλλά το κατέκτησε στο τάιμ μπρέικ. Στο δεύτερο σετ ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς του Γερμανού και κράτησε το σερβίς του με αποτέλεσμα να επικρατήσει. Στους «8» θα αντιμετωπίζει τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος απέκλεισε τον συμπατριώτη του Ρομάν Σαφιούλιν.

Το ματς

Ο Τσιτσιπάς έκανε το break από νωρίς και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς. Βέβαια η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο, γεγονός που οδήγησε τον Έλληνα σε πολλά λάθη δίνοντας την ευκαιρία στον Ζβέρεφ να επιστρέψει και να στείλει το ματς στο tie break. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ τραυματίστηκε αλλά συνέχισε κανονικά και έκανε το 1-0 (7-6).

Το δεύτερο σετ ήταν μία διαφορετική ιστορία καθώς πάλι ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το break και διευκόλυνε τα πράγματα για τον ίδιο. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους με αποτέλεσμα ο Τσιτσιπάς να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα σετ: 7-6, 6-4

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024