Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Προπονήτρια στο διπλό και νέο μέλος της οικογένειας» - Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε την Μπαντόσα

«Προπονήτρια στο διπλό και νέο μέλος της οικογένειας» – Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε την Μπαντόσα

«Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν κάτι τέτοιο στη ζωή μου».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να παίξει στο τουρνουά τένις Masters 1000 στο Παρίσι και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την προσωπική του «Αγία Τριάδα», αλλά και για το ρόλο που είχε η Πάουλα Μπαντόσα στην πρόσφατη κατάκτηση του τίτλου στο διπλό των ανδρών με τον αδερφό του Πέτρο στη διοργάνωση της Αμβέρσας.

«Δεν συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό ήταν μέχρι το ματς πόιντ. Τότε σκέφτηκα ότι ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε έναν ΑΤΡ τίτλο με τον αδερφό μου! Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν ένα καλό σερβίς, το έκανα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον τίτλο στο διπλό της Αμβέρσας και πρόσθεσε:

Έτοιμος για τη συμμετοχή του στο Μπερσί και το τελευταίο Masters της φετινής σεζόν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Εκείνη η στιγμή ήταν με διαφορά η πιο έντονη, η πιο συγκινητική στην τενιστική μου καριέρα. Ξέρω πως ήταν ένα 250άρι και πως έχω κερδίσει μεγαλύτερα τουρνουά, όμως η σημασία του να πετυχαίνω κάτι τέτοιο με τον αδερφό μου, ενώ το είχα ονειρευτεί, ήταν κάτι πολύ έντονο που πάει πολύ ψηλά για μένα. Μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε μαζί και να φτιάξουμε τη δική μας στιγμή».

Η συμβολή της Μπαντόσα στην προετοιμασία του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι η Πάουλα Μπαντόσα ήταν τον τελευταίο καιρό η κόουτς της ομάδας του διπλού. «Προσκάλεσα την Πάουλα στο court γιατί υπάρχει κάτι που ο κόσμος δεν ξέρει. Η Πάουλα ήταν η πρώτη μας προπονήτρια, εμένα και του Πέτρου, ανέλαβε στο US Open. Μετά τον αποκλεισμό μου στα μονά εγώ έμεινα χωρίς προπονητή και τότε ήρθε η Πάουλα και πήρε τον ρόλο της προπονήτριας στο διπλό.

Βοήθησε εμένα και τον Πέτρο να τελειοποιήσουμε τις στρατηγικές μας στο διπλό, είναι η πρώτη που αφιέρωνε 3-4 ώρες την ημέρα, δουλεύοντας μαζί μας για να βεβαιωθεί ότι μένουμε στην καλύτερη φόρμα μας, οπότε της ζήτησα να έρθει στην απονομή γιατί εκείνη το έκανε να συμβεί, είναι μέρος αυτής της επιτυχίας».

«Είναι μέλος της οικογένειας»

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε και για τη ζωή του με την Πάουλα Μπαντόσα, λέγοντας: «Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Δε νιώθω ότι δουλεύω μόνος μου, νιώθω ότι εκπροσωπώ μια ιδέα. Είναι νέο μέλος της οικογένειας. Είναι πιο δυνατό, τολμηρό, μου δίνει μεγαλύτερο σκοπό και είμαι χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ κάτι σαν αυτό. Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι και θέλω να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω να ζήσω αυτές τις στιγμές με τους αγαπημένους μου, να συγκινηθώ, να κλάψω, να γελάσω και να το ζήσω όλο αυτό με κάποιον που κάνει το ίδιο».

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024