Ένα πανέμορφο θέαμα, απόλαυσαν χθες οι κάτοικοι της Λήμνου. Ένα δελφίνι έκανε την εμφάνιση του το απόγευμα της Πέμπτης (10/3) στο παραδοσιακό και γραφικό λιμάνι της Μύρινας και χάρισε όμορφες εικόνες σε όσους βρίσκονταν εκεί, αποθανατίζοντας αυτή την στιγμή.
Μικροί και μεγάλοι που είδαν από κοντά το δελφίνι ενθουσιάστηκαν με την εικόνα, αλλά ταυτόχρονα ανησύχησαν για την παρουσία του σε τόσο ρηχά νερά.
Δεν φαινόταν τραυματισμένο και πιθανώς είχε χάσει τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα o Πρόεδρος των ψαράδων του νησιού μαζί με συνάδελφο να καταφέρουν να το μεταφέρουν σήμερα το πρωί και να το απελευθερώσουν στα ανοιχτά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας