Ώρες αγωνίας για τον μεσοεπιθετικού σταρ της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας καθώς άγνωστοι απήγαγαν τους γονείς του στην πόλη Μαράνκας, της Κολομβίας ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα στην Κολομβία οι γονείς τους Λουίς Ντίας βρίσκονταν σε ένα βενζινάδικο σε μια επαρχία της Κολομβίας όταν τους πλησίασαν ένοπλοι άνδρες που ταξίδευαν με μοτοσικλέτες.
Ο κυβερνήτης της Γκουαχίρα, Ντιαλά Γουίλτσις, καταδίκασε την απαγωγή και έκανε έκκληση για την επιστροφή του πατέρα του Λουίς Ντίας.
Σε βίντεο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια μοτοσικλέτα να καταδιώκει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του Λουίς Ντίας.
🚨 |
Video of the moment in which a motorcycle chases the vehicle in which Luis Díaz’s parents were transported.
Σύμφωνα με την αστυνομία το κίνητρο της απαγωγής ήταν τα λύτρα. Λίγες ώρες μετά την απαγωγή η αστυνομία κατάφερε να διασώσει τη μητέρα του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό εάν συνελήφθησαν κάποιοι ύποπτοι για την απαγωγή.
Ο πατέρας του αναζητείται από την αρχές.
🚨 Luis Díaz’s mother has been safely released after being kidnapped today in Colombia together with #LFC player’s father — per @VickyDavilaH.
Ο κυβερνήτης της Γκουαχίρα, Ντιαλά Γουίλτσις, καταδίκασε την απαγωγή και έκανε έκκληση για την επιστροφή του πατέρα του Λουίς Ντίας. «Στους απαγωγείς, απαιτούμε να τον επιστρέψουν αμέσως, σώο και αβλαβή», είπε.
Ο Ντίας ο οποίος έχει παίξει 43 φορές με την Κολομβία, δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.
Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στις 16:00 τη Νότιγχαμ στο Άνφιλντ, με τη συμμετοχή του Κολομβιανού άσου να είναι αμφίβολη λόγω των γεγονότων.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.