Οι Σανς έχουν φέτος δημιουργήσει μία ομάδα που έχει μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει και το ξεκίνημά τους στην έδρα των Γουόριορς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπούκερ, που «υπέγραψε» τη νίκη της ομάδας του με 104-108, δείχνει τις δυνατότητές τους.
Ο Ντέβιν Μπούκερ βρέθηκε σε καλή βραδιά και με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, που είδαν τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει άλλους 18 πόντους, με 10 ριμπάουντ και τον Οκότζι να βάζει 17.
Σπουδαία εμφάνιση και από τον Νούρκιτς, με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Για τους Γουόριορς, ο Στεφ Κάρι, αποδεικνύει πως και φέτος, στα 35 του θα είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, βάζοντας 27 πόντους, με 5 ριμπάουντ. Ο Τόμσον έβαλε 15 πόντους, ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Κρις Πολ.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ