Την πρώτη της νίκη στον τέταρτο όμιλο του Champions League πανηγύρισε η Ίντερ που επικράτησε με 1-0 της Μπενφίκα στο «Μεάτσα» χάρη σε ένα γκολ του Τουράμ. Παραλίγο μοιραίος ο Λαουτάρο που έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες.
Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά, με την Ίντερ να έχει μεγάλες ευκαιρίες στο 4′ και στο 11′ με Μχιταριάν και Ντάφρις αντίστοιχα ενώ στο 13′ ο Ζόμερ σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Άουρσενς. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό η Μπενφίκα είχε δοκάρι σε σουτ του Ντι Μαρία.
Στο 45′ ο Τρουμπίν έσωσε μετά από σουτ του Μπαρέλα και στο 53′ μετά από σέντρα του Ντιμάρκο από αριστερά ο Ντάμφρις πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, αλλά και πάλι αστόχησε. Στο 55′ ο Λαουτάρο σημάδεψε δοκάρι με σουτ και έξι λεπτά μετά είχε νέο δοκάρι με ακόμη ένα κοντινό σουτ. Το γκολ ήρθε τελικά στο 62′ όταν ο Ντάφρις έκανε το γύρισμα και ο Τουράμ πλάσαρε για το 1-0.
Στο 65′ ακυρώθηκε γκολ του Ντιμάρκο για οφσάιντ ενώ στο 74′ ο Λαουτάρο έχασε ακόμη μία ευκαιρία, με τον Οταμέντι να σώζει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τρουμπίν νίκησε και πάλι τον Λαουτάρο που αποδέχθηκε ότι αυτή η βραδιά δεν ήταν δικιά του. Στο 86′ ο Τρουμπίν έσωσε ξανά το πλασέ του Λαουτάρο, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή