Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με ανατροπή για τη Λανς (2-1) – Γλύτωσε στο τέλος η Αϊντχόβεν (2-2)

Νίκη με ανατροπή για τη Λανς (2-1) – Γλύτωσε στο τέλος η Αϊντχόβεν (2-2)

H Λανς έκανε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ επικρατώντας με σκορ 2-1, ενώ φινάλε-θρίλερ είχαμε στην Ολλανδία με την PSV να ισοφαρίζει τη Σεβίλλη για το 2-2.

Η δράση στον Β’ όμιλο του Champions League συνεχίστηκε για τη 2η αγωνιστική, επιφυλάσσοντάς μας δύο εντυπωσιακά παιχνίδια. Η Λανς πέτυχε μεγάλη ανατροπή στην έδρα της, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Άρσεναλ, ενώ σε ένα τρομερό φινάλε, η PSV έμεινε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Σεβίλλη.

Έτσι στη βαθμολογία του ομίλου οι Γάλλοι είναι στην κορυφή με 4 πόντους, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Άγγλοι έχοντας συγκεντρώσει 3 πόντους. Οι Ισπανοί είναι στην τρίτη θέση με 2 πόντους, ενώ οι Ολλανδοί είναι τελευταίοι με έναν βαθμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ουδέτερους θεατές, καθώς η Άρσεναλ ήταν εκείνη που βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Γκαμπριέλ Ζεσούς ύστερα από την ασίστ του Μπουκάγιο Σάκα.

Η Λανς όμως δεν άργησε να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1 με τον Άντριεν Τόμασον στο 25′. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 1-1.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν εκείνοι που πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος για να πετύχουν γκολ. Όμως εκείνη που το κατάφερε ήταν η Λανς. Οι Γάλλοι έφτασαν στην ανατροπή στο 69′, με τον Γουαχί να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Φρανκόφσκι, Μεντί(73’ Ντιούφ), Σαμέντ, Μασάδο(81’ Αγκιλάρ), Σοτοκά, Τόμασον(73’ Φουλγκινί), Γουαχί(73’ Σαϊντ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Ζιντσένκο(70’ Γουάιτ), Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Χάβερτς(71’ Σμίθ-Ρόου), Ράις, Έντεγκααρντ(79’ Ενκέτια), Τροσάρ(71’ Νέλσον), Σακά(34’ Φάμπιο Βιέιρα), Ζεσούς.

Φοβερό ματς στο «Phillips Stadion»

Στο άλλο ματς του ομίλου, ολόκληρη η… ιστορία γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, μετά από μάλλον ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο. Η Σεβίλλη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Γκουντέλι στο 68′ να κάνει το 1-0, όμως αυτό που μας επιφύλασσε το ματς ήταν εντυπωσιακό.

Στο 86′ ο Λουκ Ντε Γιονγκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1, όμως ένα λεπτό αργότερα οι Σεβιγιάνοι απάντησαν με τον Εν Νεσίρι και κρατούσαν την τύχη στα χέρι τους με το 2-1. Ωστόσο οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που είπαν την τελευταία κουβέντα παίρνοντας το 2-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Τέζε.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ: Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκάλι, Ντεστ, Σκάουτεν, Φέιρμεν(70’ Σαϊμπαρί), Τίλμαν, Μπακαγιόκο(70’ Λοθάνο), Λανγκ, Ντε Γιονγκ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Πεδρόσα(73’ Ακούνια), Ράμος, Γκουντέλι, Νάβας(73’ Σάντσεθ), Ράκιτιτς, Σούσο(66’ Σο), Φερνάντο(66’ Σο), Λουκεμπάκιο, Οκάμπος(87’ Μπαντέ), Εν Νεσιρί.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024