Έχοντας παίξει μόλις τρία παιχνίδια (0 γκολ και 1 ασίστ) στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ, ο Νεϊμάρ φαίνεται να έχει ήδη ένα έτοιμο πλάνο για την καριέρα του.
Ο Βραζιλιάνος σταρ σκοπεύει να επιστρέψει στη Σάντος στο τέλος της επόμενης σεζόν για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συμμετοχή του στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το 2026 σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, όπως αναφέρουν πληροφορίες στη Βραζιλία.
Πάντως ο Νεϊμάρ έχει ήδη προλάβει να…εμπλακεί σε διαμάχες στη Σαουδική Αραβία.
Φέρεται να έχει ζητήσει την απομάκρυνση του προπονητή του Ζόρχε Ζεσούς, ο οποίος μάλιστα τον επέκρινε μετά τον αγώνα του ασιατικού Champions League με τη Ναβμπαχόρ Ναμανγκάν, για την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι έχουν δημιουργηθεί φήμες για πιθανή του αποχώρησή.
Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Αντεμίρ Κουιντίνο, με περισσότερους από 140.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε ότι «κατά τη διάρκεια συνομιλιών με φίλους του Νεϊμάρ, έλαβα την πληροφορία ότι δεν υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες, αλλά μικρότερης διάρκειας για να μπορέσει να επιστρέψει (στη Σάντος) ένα χρόνο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως έκανε ο Ρομπίνιο το 2010. Ο Νεϊμάρ πλησίασε τη Σάντος και ζήτησε να επιστρέψει», είπε.
LIVE: Άρσεναλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουλβς για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.