Στις 27 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί το Άγιαξ – Φέγενορντ
Η ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε πως το Άγιαξ – Φέγενορντ θα συνεχιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου χωρίς κόσμο από το σημείο που διεκόπη.
Το ντέρμπι της Eredivisie ανάμεσα σε Άγιαξ και Φέγενορντ διακόπηκε στο 55ο λεπτό με την ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποφασίζει να συνεχιστεί στις 27 Σεπτεμβρίου.
Οι πλευρές των δύο ομάδων συμφώνησαν στο να διεξαχθεί ο αγώνας από εκεί που σταμάτησε, καθώς οι οπαδοί του Αίαντα έριχναν πυροτεχνήματα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο όταν οι φιλοξενούμενοι προηγούταν με 3-0.
Μάλιστα η διοίκηση του Άγιαξ αποφάσισε να στείλει email στους οπαδούς που δεν επηρέασαν τα επεισόδια ζητώντας συγγνώμη για όσα συνέβησαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το υπόλοιπο της αναμέτρησης της Eredivisie Άγιαξ – Φέγενορντ θα παιχθεί χωρίς την παρουσία κοινού την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, (από τις 14:00). Αυτό αποφάσισε τη Δευτέρα το συμβούλιο επαγγελματικών αγώνων ποδοσφαίρου (KNVB, ECV και CED).
Την Κυριακή το Άγιαξ – Φέγενορντ διακόπηκε οριστικά μετά από 55 λεπτά, επειδή πετάχτηκαν πυροτεχνήματα στον αγωνιστικό χώρο δύο φορές από την κερκίδα. Μετά από έναν αγώνα που έχει διακοπεί, το επαγγελματικό συμβούλιο αγώνων ποδοσφαίρου καθορίζει τι θα συμβεί στον αγώνα.
Η βασική αρχή είναι ότι ο αγώνας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος και ότι ένας αγώνας θα πρέπει κατά προτιμήση να καθορίζεται στον αγωνιστικό χώρο.
Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί το συντομότερο δυνατό. Ο χρόνος έχει καθοριστεί σε συνεννόηση με τον δήμο του Άμστερνταμ. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας Άγιαξ – Βόλενταμ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, θα αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία».
Het restant van de Eredivisiewedstrijd Ajax – Feyenoord wordt op woensdag 27 september (vanaf 14.00 uur) zonder publiek uitgespeeld. #AJAFEY https://t.co/bQFzSECHwk
— KNVB (@KNVB) September 25, 2023
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)



























![Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_6260173253972266909_x-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442