Δεν θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Θεσσαλίας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, που έχει βουλιάξει στο νερό πολλές περιοχές του νομού.
Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από συνεννόηση του υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκου Πιερρακάκη, και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel.
Τα σχολεία της Θεσσαλίας αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου
Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση μετά από συνεννόηση του υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Θεσσαλίας λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, ανακοινώνεται με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.
Αίτημα αναβολής από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Ήδη από χθες μέσω ανακοίνωσής της η ΕΛΜΕ Μαγνησίας ζητά να αναβληθεί η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία του Νομού μέχρι να αποκατασταθούν οι προϋποθέσεις ομαλής μετάβασης από και προς τα σχολεία από εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας θεωρεί αυτονόητη την ανάγκη να αναβληθεί η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Μαγνησίας, μέχρι να ελεγχθούν τα σχολεία και κυρίως μέχρι να αποκατασταθούν οι προϋποθέσεις ομαλής μετάβασης από και προς τα σχολεία από εκπαιδευτικούς και μαθητές. Προς το παρόν προέχει η ζωή και η κάλυψη επιβιωτικών συνθηκών».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας