Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά στην Κύπρο αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει για καιρό ακόμα στο… ταμείο ανεργίας καθώς είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα που θα προπονεί.
Μάλιστα δεν θα αλλάξει καν πρωτάθλημα, αφού αν ολοκληρωθεί το deal, θα αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα είναι η τρίτη κυπριακή ομάδα μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια που θα αναλάβει.
Συνολικά ο Απόλλων θα είναι η 10η ομάδα στην προπονητική του καριέρα, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από την Τσουκαρίτσκι (αντίπαλο του Ολυμπιακού για το Europa League), τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο ελληνικό κοινό είναι γνωστός προπονητικά από τα περάσματά του πρώτα από τον Πανιώνιο και πιο πρόσφατα από τον πάγκο της ΑΕΚ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.