Αχτσιόγλου από Φυλή: Εφιαλτική η κατάσταση – Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της
Η Έφη Αχτσιόγλου επισκέφθηκε την Φυλή και τόνισε ότι απαιτείται η μέγιστη εγρήγορση για την προστασία ανθρώπων και περιουσιών
Την Φυλή, από όπου ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά που απειλεί την Πάρνηθα, επισκέφθηκε την Τετάρτη η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
Όπως περιγράφει η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «η κατάσταση είναι εφιαλτική», ενώ σημειώνει πως οι φλόγες «έχουν περάσει κυριολεκτικά από παντού και έχουν απειληθεί κατοικημένες περιοχές».

Η Έφη Αχτσιόγλου επισημαίνει πως απαιτείται η μέγιστη εγρήγορση για την προστασία ανθρώπων, περιουσιών και την κατάσβεση των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα.
Και τονίζει πως «η κυβέρνηση πρέπει να εμφανιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες της.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, υπέβαλε αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις πυρκαγιές στη χώρα.
Σημειώνει πως το αντικείμενό της είναι η χάραξη ενός εθνικού σχεδίου για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ανακούφιση των πληγέντων.
Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου
Σήμερα επισκέφθηκα τη Φυλή, η κατάσταση είναι εφιαλτική, οι φλόγες έχουν περάσει κυριολεκτικά από παντού και έχουν απειληθεί κατοικημένες περιοχές.
Απαιτείται η μέγιστη εγρήγορση για την προστασία ανθρώπων, περιουσιών και την κατάσβεση των πυρκαγιών σε όλη τη χώρα.
Η κυβέρνηση πρέπει να εμφανιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες της.
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442