Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάσος Ηλιόπουλος: «Η κρατική κατάρρευση και οι πρόθυμοι κανίβαλοι»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η κρατική κατάρρευση και οι πρόθυμοι κανίβαλοι»

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος

Στην κρατική κατάρρευση αναφορικά με την διαχείριση των πυρκαγιών και στις ακροδεξιές ομάδες που διακινούν σενάρια συνομωσίας και κυνηγάνε πρόσφυγες και μετανάστες αναφέρεται σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η φωτιά που έχει κυριολεκτικά διαλύσει τον Έβρο ξεκίνησε από μία εστία», αναφέρει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι από «μία εστία που λόγω διάλυσης της πολιτικής προστασίας δεν αντιμετωπίστηκε και οδήγησε στις αδιανόητες εικόνες που βλέπουμε αλλά και στην φρίκη να καούν ζωντανοί τουλάχιστον 19 συνάνθρωποι μας».

Προσθέτει δε ότι μπροστά σε αυτή την εικόνα κατάρρευσης του κρατικού μηχανισμού στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου έχει ξεκινήσει πογκρόμ. Οπως αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος «ακροδεξιές ομάδες, με την ανοχή της κυβέρνησης αλλά και με στήριξη του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Πάρη Παπαδάκη, διακινούν σενάρια συνομωσίας και κυνηγάνε πρόσφυγες και μετανάστες».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει πως ότι το γεγονός ότι παρέχουν, ηθελημένα ή άθελά τους, άλλοθι για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ίσως το μικρότερο κακό.

«Το σημαντικότερο είναι ότι καλλιεργούν μια λογική κοινωνικού κανιβαλισμού και αυτοδικίας κόντρα σε κάθε έννοια δημοκρατικής πολιτείας» αναφέρει και προσθέτει: «Η κυβέρνηση δεν θα ξεφύγει από τις εγκληματικές ευθύνες της για την κατάρρευση της πολιτικής προστασίας και το μαζικό αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Ταυτόχρονα όμως έχουμε καθήκον να δώσουμε την μάχη ενάντια στους ακροδεξιούς και στις συνθήκες κανιβαλισμού που προσπαθούν να επιβάλουν».

Καλεί την πολιτεία και την δικαιοσύνη να παρέμβουν ενάντια στο ακροδεξιό πογκρόμ τονίζοντας ότι «δεν θα δεχτούμε η φωτιά αυτή να κάψει την ψυχή και την ανθρωπιά μας».

Ολη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024