Σκάφος με 120 μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά της Πύλου
Ειδοποίησαν μέσω του αριθμού άμεσης ανάγκης «112» - Στην περιοχή σπεύδουν σκάφη για βοήθεια.
Βοήθεια μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» ζήτησαν δεκάδες μετανάστες που επιβαίνουν σε ιστιοφόρο σκάφος που πλέει ανοιχτά της Πύλου.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, οι μετανάστες εντοπίστηκαν 43 μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, ενώ έγιναν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την παροχή βοήθειας.
Ειδικότερα, έχουν δεσμευτεί 4 πλοία που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, ενώ πετά και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στο σημείο σπεύδουν και τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να βοηθήσουν τους μετανάστες.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442