Αν ψάχναμε να βρούμε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, τότε αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι» ζουν ένα από τα πιο καυτά τους καλοκαίρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω του μια για πάντα τις άσχημες τελευταίες σεζόν, προσφέροντας στον Εργκίν Αταμάν τα κατάλληλα υλικά, προκειμένου αυτός να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η τελευταία μεταγραφική «βόμβα» που πυροδότησε το τριφύλλι ήταν αυτή του Χούαντσο Ερνανγκόμεθ. Ωστόσο οι πράσινοι δεν σταματούν εκεί θέλοντας να ολοκληρώσουν το φετινό τους παζλ, με ένα ακόμη όνομα που θα προκαλέσει… πανικό.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σβι Μίχαϊλιουκ, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην κορυφή των ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό μάλιστα να κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
Ωστόσο τις τελευταίες ώρες νέα δημοσιεύματα, αυτή την φορά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι ικανά να φέρουν… τούμπα τα δεδομένα.
Πιο συγκεκριμένα ο Σβι Μίχαϊλιουκ εδώ και λίγες ημέρες έχει πρόταση στα χέρια του από τους Σέλτικς. Με το μίνιμουμ που σημαίνει γύρω στο εκατομμύριο καθαρές αποδοχές. Όμως το γεμάτο ρόστερ της Βοστώνης και ο στόχος του πρωταθλητισμού, του δίνει και μίνιμουμ χρόνο συμμετοχής. Το ξέρει κι ο ίδιος ότι κάθε περίπτωση έχει ρίσκο.
Από την μεριά τους στον Παναθηναϊκό τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα.
Όπως όλα δείχνουν σύντομα ο Ουκρανός θα ανακοινώσει την απόφαση του με τις πιθανότητες να μείνει στο NBA ή να κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Ευρώπη να είναι μοιρασμένες…
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!