Νέα Σμύρνη: Βρέθηκε η 16χρονη που εξαφανίστηκε από δομή φιλοξενίας
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης Αθηνάς Τάμτα Τ., από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.
Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Την Πέμπτη (27.07.2023), «To Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν εισαγγελικής εντολής, είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, που είχε εξαφανιστεί από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη.
«Η Αθηνά Τάμτα Τ., 16 ετών χάρη στη δημοσιότητα του Missing Alert επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία της», σημειώνει το «To Χαμόγελο του Παιδιού», συμπληρώνοντας ότι θα βρίσκεται κοντά στην ίδια και τους οικείους της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442