Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 10 Νοεμβρίου η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος πλέον και επισήμως για το δεύτερο εδώλιο που περιμένει την Ρούλα Πισιρίγκου. Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η δίκη της ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, έγινε γνωστό ότι προσδιορίστηκε για τις 10 Νοεμβρίου 2023 και η δεύτερη δίκη της για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.
Με το βούλευμά τους οι δικαστές που εξέδωσαν το παρεπεμπτικό υιοθέτησαν πλήρως την σχετική εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί και στην οποία γίνονταν λόγος για θάνατο των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας μέσω ασφυξίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της.
- Γιάννης Βογιατζής: Έγινε 100 χρόνων, το αφιέρωμα της Finos Film
- Κινγκς – Μπακς 98-115: «Βασιλιάς» Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο και μεγάλο διπλό για τους Κινγκς
- Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα της τραγωδίας – 40 νεκροί εκ των οποίων 20 ανήλικοι
- Αλλάζει τον ενεργειακό χάρτη του πλανήτη η επέμβαση Τραμπ στη Βενεζουέλα;
- Ναν: «Είμαι έτοιμος, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος»
- Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα και βαθιά συγκίνηση τον αποχαιρετούν οι συνεργάτες του στο «Καλημέρα Ελλάδα»
- Patti Smith: Η ιέρεια του punk επιστρέφει στην Αθήνα
- Ντάνι Ρόλινγκ: Ένας serial killer, πέντε νεκροί φοιτητές και η ιστορία πίσω από τη ταινία «Scream»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-128x85.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442